mój blog jest o kosmetykach, paznokciach i urodzie głównie , ale też nieco innej tematyki, taki troche pamiętnik w razie jakbym doznała amnezji to bedzie wiedzieła czym się zajmowałam wcześniej
Dołączył/a: 06 Sie 2013 Posty: 64 Miasto: Barlinek
Wysłany:
2013-08-12, 11:27
Głównie kultura i luźniejsze przemyślenia od czasu do czasu.
______________________________________________________ Nie wchodź! Możesz doznać szoku! Wpaść w zakłopotanie i nie wiedzieć co czytać!
http://zkulturybezcenzury.blogspot.com/
Wysłany:
2013-08-13, 10:47
prowadzę bloga od kwietnia tego roku. zanim go założyłam, postanowiłam sobie, że będę pisała o wszystkim, co mi wpadnie do głowy. i tak oto powstał choca... wróć! blog, na którym jestem po prostu ja, czyli moje uwielbienie do pysznego i ładnego jedzenia, to jak spędzam czas i, jako że jestem baczną obserwatorką relacji międzyludzkich i ludzkich zachowań, nie mogłabym od czasu do czasu nie napisać o tym, co mnie swędzi. trochę recenzji, odrobinę głupot, czasem zdarzy mi się napisać coś mądrego - cóż, byłabym fałszywie skromna, gdybym teraz napisała, że to głupie
czekoladowa PYCHA!
______________________________________________________ jestem specjalistką od spraw damsko-męskich. jestem perfekcjonistką - w życiu i w kuchni (gdzie odpoczywam). lubię pieprzyć. czytaj mnie więcej tutaj
charlie Blogger.Klub
Strona poświęcona brzydszej części społeczeństwa i temu co nas porusza.Bawiąc uczy ucząc bawi.Zakres tematów od gier komputerowych do sztuki współczesnej. Tematy aktualne i dawno zapomniane. Między innymi:
-jak przetrwać koniec świata
-w co grać
-hit czy shit czyli o dobrym kinie
-karkołomne próby zgłębienia kobiecej duszy
-10 sposobów na powiększenie członka
Strona o tym na co warto zwrócić uwagę i o tym czego należy unikać. Praktyczny przewodnik, dojrzałego mężczyzny niewstydzącego się własnych korzeni. Słowo zniewieściały uważamy za obraźliwe. Jednym słowem dobra zabawa w doborowym towarzystwie.
Imię: Adam
Wiek: 27 Dołączył/a: 20 Sie 2013 Posty: 16 Miasto: Kętrzyn
Wysłany:
2013-08-24, 22:15
Główną ideą powstania mojego blogu były przemyślenia z zakresu życia, kultury i informatyki. Teraz poszerzyłem nieco kategorie. Znajdziecie na moim blogu między innymi sprawy religijne, biznesowe, a także poradniki. Wszystko jest raczej opisane bardzo drażliwie. Co to oznacza? Oznacza to to, że poruszam tematy, które są (do dziś) bardzo drażniące, po prostu powodują flamewary.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).