benasek Ja też zajrzałam na Twojego bloga z zagadkami i się załamałam swoją własną głupotą A może coś łatwiejszego dla takich jak ja? Naprawdę pomysł chyba niespotykany i serio podziwiam bystrość umysłu i Twojego, że układasz takie cuda i tych, którzy to rozwiązują
Imię: Krzysztof
Wiek: 58 Dołączył/a: 15 Cze 2012 Posty: 91 Miasto: Berlin
Wysłany:
2015-01-17, 21:27
Niektóre są bardzo proste. Nie sądzę, byś nie rozwiązała zadania nr 45. To bardzo łatwy kalambur, wręcz taki szkolny, by wytłumaczyć na czym kalambury polegają. Jeśli go rozwiążesz, podaj rozwiązanie na moją pocztę, bo nie chcę, by rozwiązania moich zagadek były gdziekolwiek w sieci. Mój adres: benasek@interia.eu
Jeśli tego nie potrafisz zrobić a masz ochotę na rozwiązywanie, napisz, wytłumaczę.
benasek ja zdecydowanie popieram wypowiedź pauli, że przejrzałam kilka zagadek i się przeraziłam swoją głupotą bo żadne rozwiązanie mi do głowy nie przychodzi Ale bardzo mi się podoba ten blog, to, że sam to wszystko wymyślasz, w ogóle pomysł świetny
Imię: Krzysztof
Wiek: 58 Dołączył/a: 15 Cze 2012 Posty: 91 Miasto: Berlin
Wysłany:
2015-01-18, 11:13
Dziewczyny, w tym wypadku słowo głupota jest z pewnością przesadzone.
Bloga z zagadkami prowadzę ponad półtora roku. Fakt, 90% osób, którym proponuję te łamigłówki od razu się poddaje, nawet nie próbując czegoś rozwiązać. Skoro jednak Wy zareagowałyście i spróbowałyście, znaczy, jesteście w mniejszości. Dodam, że kilka osób myślało podobnie a teraz znakomicie sobie radzi. Poza tym zawsze mogę troszkę na początku pomóc.
No ja w wolnych chwilach mam zamiar zaglądać i ćwiczyć swój umysł Nawet mojemu narzeczonemu się spodobał Twój blog i mówi, że będziemy razem kombinować nad rozwiązaniami
Witam wszystkich blogowiczów. Przedstawiam wam mój blog „Piłkomania - Zagrajmy w FM-a”. Poświęcony on jest grze Football Manager. Tą serią interesuje się od 2005. Obecnie wydana jest gra o numerze 2015. Na blogu zamieszczam wszystko na temat gry. Przeszukuje Internet za wszelakimi dodatkami i umieszczam we wpisach linki gdzie można je pobierać. Pisze też o ciekawych historiach związanych z FM-emem. Szczególnie pierwsze dwa artykuły, które opisałem są bardzo ciekawym opisem zjawiska zwanego Football Manager. W kolejce czekają kolejne historie. Myślą przewodnią była publikacja sprawozdania z moich poczynań w grze i tak oto rozpoczęła się seria wpisów pod tytułem „ Historia Tone’ go Walkera”. Zapraszam więc wszystkich pasjonatów piłki nożnej ( i nie tylko) do odwiedzania mojej strony.
Xolinqa- ciekawy blog, aż dodałem link u siebie w zakładkach polecane- zarabiamy. W wolnych chwilach muszę przyjrzeć się głębiej tematowi. Też trochę próbuje poznać świat zarabiania przez internet i póki co u siebie też mam kilka propozycji od partnerów reklamowych.
Dziewczyny, w tym wypadku słowo głupota jest z pewnością przesadzone.
Bloga z zagadkami prowadzę ponad półtora roku. Fakt, 90% osób, którym proponuję te łamigłówki od razu się poddaje, nawet nie próbując czegoś rozwiązać. Skoro jednak Wy zareagowałyście i spróbowałyście, znaczy, jesteście w mniejszości. Dodam, że kilka osób myślało podobnie a teraz znakomicie sobie radzi. Poza tym zawsze mogę troszkę na początku pomóc.
Fajne masz te zagadki, ale trudne .
[ Dodano: 2015-03-15, 21:02 ]
Ja założyłam bloga, który ma pomóc nauczyć się angielskiego. Wiem, że takich blogów jest dużo, ale ja chciałabym wyróżnić się tym, że piszę w 2 językach. Mam zaplanowane różne działy i chciałabym też ruszyć z kursem od podstaw, muszę się tylko zastanowić jak ugryźć temat, żeby kurs był zrobiony porządnie i faktycznie można było się coś z tego nauczyć.
Mój Think Healthy to blog o zdrowym podejściu do życia. Z pewnością nie jest pierwszym i ostatnim portalem, który propaguje i będzie nakłaniać do zdrowego trybu życia.
Nie chcę wpisywać mojego bloga w tło podobnych portali. Mam ochotę podzielić się kawałkiem rzetelnej wiedzy. Chcę mówić o zdrowiu, wyjaśniać pewne mity i pokazywać ludziom, że warto o siebie zadbać.
Od kiedy mam do czynienia z medycyną, inaczej patrzę na kwestie zdrowia. Niestety widzę, że przeciętny Kowalski nie ma dużego pojęcia o zdrowiu i systemie zdrowotnym. Myslę, że w XXI wieku warto orientować się w tej materii na tyle, aby czerpać dla siebie jak najwięcej korzyści. Przecież nasz tryb życia wpływa na jego jakość i długość!
Imię: Katarzyna
Wysłany:
2015-04-10, 00:01
ja zachęcona Waszymi radami o utrzymanie jako tako jednolitej tematyki na blogu, zazwyczaj ostatnio staram się pisać na tematy relacji międzyludzkich, dietetyczne, motywacyjne i relfleksyjne.
______________________________________________________ Myślę więc jestem, jestem więc piszę. Chcesz wiedzieć o czym?
Zajrzyj tu - http://ruda-niemaruda.blogspot.ie/
Imię: Krzysztof Pomógł: 1 raz Dołączył/a: 13 Lut 2015 Posty: 87 Miasto: Polska
Wysłany:
2015-04-14, 11:24
Maritra Films to blog poświęcony mojej pasji, czyli sztuce kina. Uwielbiam tę dziedzinę i wszystko co jest z nią związane. Rozmawiać o filmach, serialach mógłbym bez przerwy.
W końcu przyszło mi do głowy, aby podzielić się moją pasją z innymi dlatego postanowiłem założyć bloga.
Oglądanie filmów oczywiście jest niezłym sposobem do spędzenia wolnego czasu, czy poprawienia sobie złego humoru. Jednak mało kto wyciąga z nich wnioski. Jest wiele wspaniałych filmów, które niosą z sobą przesłanie, ale jest też bardzo dużo takich, których nie warto oglądać. Dzięki blogowaniu, chcę pokazać tą najlepszą stronę kina, ale również przestrzec przed tą nie nadającą się na uwagę widza.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).