Imię: Sabina Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 517 Miasto: Z południa
Wysłany:
2009-01-28, 14:36
Ja tam korzystam z nk przynajmniej raz dziennie, właśnie żeby posprawdzać skrzynkę, pododawać aktualne fotki na galerię klasową, a znajomych mam chyba 150 i myślę ze więcej nie trzeba
______________________________________________________ Nie ma podpisu. Uciekł
Ja tak samo raz czy dwa razy dziennie, żeby zerknąć czy ktoś czegoś do mnie nie napisał i to by było na tyle Często też właśnie przez moje konto mama przegląda sobie zdjęcia dalszej rodziny.
uwazam ze portal nasza-klasa co dla niektorych naprawde jest nawykie jak nie uzaleznieniem, rozumiem spawdzic sobie cos tam raz na 2 dni ale nie codziennie po 4 razy tak jak moja dziewczyna! w koncu to zostalo stworzone do zamieszczania tam swojego zdjecia, odnalezienia swoich znajomych z dawnych lat a nie zeby dawac po 50 zdjec z jakimis smiesznymi pozami, to jest poprostu wieksza fotka.pl heh
dokłądnie portal przechodzi jakieś "załamanie"... ludzie nie mają co z czasem robić chyba? 300 zdjęć w galerii... dwa razy dziennie komentarze do profilu znajomych... a no i oczywiście trzeba pobić liczbę znajomych jak nie masz 98662 znajomych to jesteś złem tfyyy żal jakiś i jeszcze te chore łańcuszki którymi jestem atakowana no głowa boli po prostu... Ludzie chyba pozapominali dlaczego powstał ten portal...
ja osobiście wchodzę tam max 3 razy dziennie..
______________________________________________________ pi***ol kraj, myśl o wszechświecie...
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Już teraz nie ważne dlaczego powstał. W tej chwili jest to ogromny portal społecznościowy i samo odszukiwanie starych znajomych z lat szkolnych szybko by się każdemu nudziło.
Ja się próbuję wyleczyć z NK całkowicie, w sumie ostatnio zaglądałem więcej niż raz dziennie - ale jak tak się teraz zastanawiam po co to już sam nie wiem
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).