Wchodzę codziennie, żeby sprawdzić czy nie ma czegoś nowego..
Dawniej to ciągle tam z kimś pisałam a teraz to już mi się znudziła ta strona...
______________________________________________________ Co ma być to będzie a jak już będzie to trzeba się z tym zmierzyć.
P.ja
Imię: Paulina
Wiek: 33 Dołączyła: 15 Gru 2010 Posty: 8 Miasto: z sieci ;)
Wysłany:
2010-12-15, 14:42
Nie miałam i nie będę mieć tam konta, jak dla mnie to straszny szajs. Zresztą większość portali społecznościowych przechodzi upadek, gdy pojawia się na nim zbyt dużo ludzi.
Mirabel Blogger.Klub
Wysłany:
2012-07-18, 20:24
Bardzo dawno temu. Mam nieodebrane wiadomości od jakiejś fikcyjnej postaci z Bożego Narodzenia.
Mam nk od samego początku jej istnienia i jakoś nie zamierzam jej usuwać Nie przeszkadza mi, że mam tam konto, choć rzadko tam zaglądam, bo czasem raz na tydzień, czasem rzadziej Choć zdecydowanie wolę facebooka.
Większość moich znajomych korzysta z facebooka, więc tam zaglądam bardzo często. Natomiast konto na nk mam do dzisiaj, raczej go nie skasuje, zaglądam tam codziennie na jedną zakładkę - z grą Happy Harvest nigdzie indziej nie gram w takie gry, tylko tam.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Imię: Krzysztof
Wiek: 58 Dołączył/a: 15 Cze 2012 Posty: 91 Miasto: Berlin
Wysłany:
2012-08-13, 20:19
Zaglądam raz w tygodniu. W zupełności wystarczy... Jestem tam ze względu na to, że mieszkam za granicą. Kilka razy miałem już ochotę ten portal pożegnać...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).