Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 245
Wysłany:
2009-06-22, 19:46
miglu149 napisał/a:
emm napisał/a
wczoraj był jakiś kabaret na tvp2 chyba i tekst [nie dosłownie]:
- to ona żyje?
- a dlaczego myślisz, że nie żyje?
- bo nie ma konta na naszej klasie
Oglądałem .
Ja też ; DDDD a na naszą klasę wchodzę średnio codziennie, ale tylko po to, by odbierać wiadomości. : )
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
Pan Sleszyński
Wysłany:
2009-08-18, 21:47
Codziennie, kilka razy dziennie ;]. Można powiedzieć, że jestem hmm uzależniony? Nie wygląda to tak jak napisał miglu, bo odróżniam świat realny od nk ;]. Coś mnie tam przyciąga, fakt nie tak jak na początku serwisu, ale nadal ciągnie.
Imię: Sabina Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 517 Miasto: Z południa
Wysłany:
2009-08-18, 21:52
a ja coraz bardziej zrywam z nk i ukryłam prawie wszystkie dane i pokasowałam niepotrzebne zdjęcia i komentarze łańcuszki i tym podobne konta nie skasuje bo szkoda mi fotek na galerii klasowej
______________________________________________________ Nie ma podpisu. Uciekł
ja nie nie miałam i nie mam konta na NK. z jednej strony jest mi z tym dobrze, ale z drugiej wkurza mnie to, że większość z mojej przyszłej klasy kontaktuje się z sobą przez NK i umawia się na spotkania. No i znajdź się człowieku w pierwszym dniu szkoły....
godson90
Wysłany:
2009-09-28, 20:55
Ja odwiedzam raz dziennie, zawsze wieczorem. Nie piszę zbędnych komentarzy typu:
"Fajna fotka . . . "
Komenty dodaję tylko do zdjęć o których naprawdę moge coś napisać. Zdjęć też mam niewiele bo tylko 3 Włąściwie to dwa bo zdjęcie główne to logo
Ja odwiedzam raz na kilka dni, czasem zdarza mi się zajrzeć tylko 2 razy w miesiącu. Jakoś nie czuję potrzeby zaglądania tam w każdej wolnej chwili. Kompletnie nie pojmuję ludzi, którzy piszą "usunąłem sobie konto bo to pożeracz czasu". Mój Boże, chyba jesteśmy istotami myślącymi, jak zatem jakiś durny portal miałby rządzić naszym życiem i czasem?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).