Ja rowniez wpadam kilka razy dziennie, NK to dla mnie glownie forum uczelni z ktorego czerpę sporo informacji, dlatego też - mimo chęci - nie mogę sobie pozwolić na skasowanie konta.
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-04-05, 12:38
djmila napisał/a:
Heh sprawdzam czy ktoś siedzi albo dodał jakiś komentarzyk a może fotkę
ja te wszystkie powiadomienia mam wyłączone. Zostawiłem sobie jedynie urodziny.
Cwistak napisał/a:
Ja rowniez wpadam kilka razy dziennie, NK to dla mnie glownie forum uczelni z ktorego czerpę sporo informacji, dlatego też - mimo chęci - nie mogę sobie pozwolić na skasowanie konta.
Ja na forum klasowe wrzucam wszystkie notatki, zadania, informacje itp. Jakby nikt inny nie miał skanera i hostingu, gdzie mógłby wrzucić te głupoty.
Właśnie! Miałem wrzuć zadania na fakultety z maty >.<
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-05-26, 18:00
Raz na kilka dni wchodzę i akceptuję zaproszenia, które do mnie przychodzą i piszę zalegle zyczenia urodzinowe ;P
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).