Wysłany:
2008-11-14, 00:02zamykamy wyczerpane wątki - porządki na forum
przydałoby się trochę uporządkować tematy na forum, dlatego jak przeglądacie działy i widzicie, że jakiś temat się wyczerpał, ktoś zadawał pytanie i uzyskał pełną odpowiedź a tematu nie da się dalej ciągnąć bo nie ma po co lub w jakimś temacie od kilku stron ciągnie się jedynie wielki oFF nabijaczy postów - zgłaszajcie mi tutaj takie wątki a ja je ładnie pozamykam coby się komuś kiedyś nie nudziło i nie wywlekał tego na wierzch.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
miglu149, myślę, że warto odnowić ten temat, z tego co wiem np. dniu życzliwości towarzyszy także przytulanie , przynajmniej tak widziałem na zdjęciach z tej imprezy.
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2008-11-16, 16:27
Aha, bo temat samego topica (trochę głupie) już minął, a właściwie data jego wykonania. Trochę zawiłe .
zabiorę się może jeszcze dzisiaj za zamykanie wątków sprzed ponad 2 lat (z 2006 roku) w każdym dziale, nie sądzę, aby ktoś miał tam jeszcze coś do dodania
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).