Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Forum Blogowe :: Strona Główna
Blogosfera  »  Ogólnie o blogach
[tenbit.pl] Co z tym Tenbitem...
Czy ma ktoś jakieś informacje kiedy zacznie normalnie funkcjonować, czy coś w ogóle z tym robią. Około miesiąca nie można tworzyć kont, blogów, zmieniać haseł, usuwać blogi.
Chodzą plotki ze podobno nie mają miejsca na serwerze czy coś takiego. Wie ktoś coś może?
Ostatni post Odpowiedzi: 7
Nowe, rozwijające się szablonownie i strony z dodatkami
Kontrast do tego tematu, gdzie rozmawiamy i opisujemy przeszłe 'guru' szablonowe, które z różnych powodów upadły.

Na ich miejsce już, albo w niedalekiej przyszłości wskoczą nowi projektanci, nowe strony, pomysły.

Znamy, oglądamy, podziwiamy już jakieś?

Nie sądzę, żeby ten temat się przyjął, bo jakby nie patrzeć, będzie tu podawana konkurencja dla Blogowicza ;) Z drugiej strony wszyscy wypowiadający się Forumowicze sami potrafią sobie zrobić szablon, więc czemu nie :yay:

Ja zacznę ;)
- http://scarlett.mylog.pl/ - HTML i CSS na pewno kuleje, grunt że działa XD Ale podobają mi się niektóre jej grafiki i liczę, że stronka się rozwinie.
- http://goodies.mylog.pl/ - gdzie odnalazłam starą znajomą - TR. Strona głównie z szablonami na zamówienie, no i jak się bliżej przyjrzeć, to tylko TR umie tam robić grafiki zapierające dech w piersiach XD

I na razie tyle :oczami: Może kiedyś znajdę coś więcej.
Ostatni post Odpowiedzi: 8
[myspot, mylog] Polecane...
Krótko i na temat: Czy tylko mnie irytują niezmieniające się reklamy "Polecane Notki/Rozdziały"? Ile razy można czytać/widzieć to samo? Czy to są w ogóle reklamy (w sensie wykupione) czy administracja myloga sama sobie wybiera (tak jak na Onecie)?
Nie wiem, ale najchętniej omijałabym tą stronę główną :zdegustowany: (brakuje mi automatycznego logowania)
Ostatni post Odpowiedzi: 12
[klub.mylog.pl] rozmowy o dawnym serwisie

Yzoja napisał/a:

kluby pierwsze będą ;)

oO?
a miało być odwrotnie ;P
ale co nagle to po diable, więc może lepiej i niech kluby będą.
Ostatni post Odpowiedzi: 12
[Mylog] Strony z szablonami
na bieżąco będę dodawać adresy jak sobie o czymś przypomnę:

Wiadomość (widoczna dla zarejestrowanych)

znacie jakieś? podrzucajcie adresy.
Ostatni post Odpowiedzi: 3
[ownlog / fotolog] integracja konta z Youtube i Picasa
Na dzień dzisiejszy w wersji beta (a niebawem jako standard) można testować nową usługę na Ownlogu (fotolog). Do tej pory do dyspozycji użytkowników było zintegrowane konto na fotosiku, ale zaczęły się z nim problemy. Administrator postanowił dołożyć kolejne narzędzia dla użytkowników ułatwiając im zarządzanie swoim blogiem ;)

Jedyne co musimy posiadać to konto na Google a konkretnie na Picasa oraz integracje naszego konta Google z Youtube (o ile chcemy korzystać z tej usługi). Od tej pory logując się na fotologu (ownlog) możemy wgrywać zdjęcia z poziomu panelu zarządzania kontem bloga.

Jak wspomniałem, obecnie jest to wersja beta, aby zobaczyć nowe opcje i je przetestować należy skorzystać z tych linków:

ownlog => http://www.ownlog.com/users?beta=1
fotolog => http://www.fotolog.pl/users?beta=1

Jeżeli jesteście zalogowani i wejdziecie na tą podstronę to w panelu nad wpisem pojawi wam się link "Media". Po kliknięciu w niego otwiera się okienko z zakładkami Google Picasa i Youtube. Jeżeli jesteście zalogowani do tych usług zobaczycie przesłane przez was pliki i będziecie mogli dodać nowe.

Jak wam się podoba? Będzie to dla was przydatne narzędzie?

p.s. przy okazji dodam, że na ownlogu następują liczne zmiany. Od niedawna posiadacze kont na OpenID mogą zostawiać komentarze ze swoim nickiem. Administrator przepisuje (optymalizuje) kod całego serwisu. Doszła historia wiadomości odebranych i wysłanych, wiele obecnych opcji przeszło lifting i działa sprawniej.
Ostatni post Odpowiedzi: 6
Nietypowy blog fotograficzny.
Witam,
Mam następujący temat. Zajmuję się zawodowo fotografią, i jako, że miasta w których mieszkam i pracuję robią się dla mnie "za ciasne"- ale tylko zawodowo, prywatnie jestem lokalnym patriotą - poszukuję dla siebie miejsca w sieci. Stronka moja idzie do przebudowy- chciałbym żeby była tylko poglądowa- do 100 zdjęć, bez otwierania podgalerii. Możecie sprawdzić- wnstudio.com.pl , ale zdjęcia dość stare, na razie wolę się tą stroną nie chwalić.
Temat jest taki: chciałbym włączyć jakiś rodzaj bloga, fotobloga raczej, gdzie mógłbym sam umieszczać zdjęcia na bieżąco- powiedzmy ślub w sobotę, w poniedziałek zdjęcia na blogu, z miejscem na komentarze oczywiście. Przy czym fotoblogi które istnieją nie bardzo mnie interesują- nie chciałbym być widoczny że tak powiem dla ogółu, czy na głównej stronie itp.
Znalazłem mniej więcej to o co by mi chodziło:
hofferphotography.com/blog/
I w końcu moje pytanie- czy istnieją podobne formaty blogowe, z którymi poradziłby sobie laik?
I ogólnie co myślicie o takiej formie zaistnienia w sieci- nie poprzez typowe www.
Ostatni post Odpowiedzi: 5
[Fan Fiction] publikowanie fanfików na blogu
Witam.
Założyłem blog na stronie www.bloog.pl
Chciałbym zamieścić na blogu Fanfic, czy raczej Fan Fiction jednej książki.
Zastanawia mnie czy mogę to zrobić, bo na wikipedii wyczytałem, że mogę (jeśli nie czerpie z tego korzyści).
To mogę czy nie?
Proszę o odpowiedź, bardzo mi na tym zależy.
Wpadka - blogbox.com.pl nie działa
Należący do AWR Wprost serwis blogbox.com.pl (min katalog blogów) nie działa od kilku dni, z informacji w internecie wynika, że dzieje się tak od piątku 7 maja.

Informacje whois http://who.is/whois/blogbox.com.pl/ sugerują, że chodzi tu o nieopłacenie faktury za kolejny rok. Jakieś zmiany robione były 30 kwietnia 2010 a 7 maja założono opcję na domenę (jeżeli nie zostanie przedłużona to dana osoba ma pierwszeństwo zakupu) - dzień ten jest również terminem wygaśnięcia domeny.

Jak sądzicie czy jest to niedopatrzenie ze strony Wprost czy może firmy obsługującej domeny? Ta sytuacja pokazuje, że właściciele serwisu chyba nie do końca interesują się swoją stroną skoro dopuścili do takiej sytuacji... Każdy kto ma jakąś domenę wie, że rejestratorzy przypominają nam o opłatach nawet kilka razy.
Ostatni post Odpowiedzi: 4
Angielski serwis blogowy z ostatnimi wpisami na głównej
Szukam angielskiego serwisu blogowego, w którym informacje o nowych notkach blogerów są wyświetlane na stronie głównej, tak, że wszyscy je widzą. Na podobnej zasadzie jak w naszej-klasie, gdzie dodaje się nowe zdjęcie i widać je na głównej.
Poszukiwania inteligentnego bloggera.
Witam, witam.
Mam sprawę dośc... nietypową. :]
Ostatnimi czasy wpadłam na pomysł, by założyc bloga z kimś innym. Z kimś kogo w życiu na oczy nie widziałam, z kimś kogo nie znam.
Tematyka forum niech pozostanie bliżej nieokreślona. :D
Mam kilka pomysłów, jak mogłoby to przebiegac.
A! I jeszcze jedno. Najciekawiej byłoby, gdyby był to osobnik z chromosomem Y. :P (Wtedy blog będzie ciekawszy).
Jednak znając naszych kochanych mężczyzn -żaden nie podejmie się zadania. Dlatego kobieta też jest mile widziana.
Chętni? :D Nie krępowac się! :P
Ostatni post Odpowiedzi: 78
mylog.pocalujmniewdupe.pl
dlaczego? po co? żarty? dziecinada? niech oceni sobie to każdy dopiero po lekturze całej strony http://mylog.pocalujmniewdupe.pl

strona wykonana na zasadzie anty-fanlistingu :) przedsawiono elementy, które się nie podobają i wyjaśniono dlaczego, opinia końcowa należy do czytelnika...

w tym temacie kontynuowana będzie rozmowa, która wcześniej odbywała się w księdze gości...

prosze pisać tylko na temat!
Ostatni post Odpowiedzi: 222
[nowy] blog4u.pl - opinie
Twórcy blog4u należącego do grupy joe przygotowują właśnie (a w zasadzie kończą) nową wersje serwisu blogowego. Od 2 tygodni użytkownicy tej strony mogą testować nową wersję pod adresem http://beta.blog4u.pl

Z tego co wyczytałem na forum na dniach nowa wersja zostanie przeniesiona na adres główny => http://blog4u.pl - został do naprawienia tylko jakiś mały błąd.

Jak wam się widzi nowa wersja? Sam osobiście zapomniałem o tym serwisie, bo pochłonął mnie fotolog.pl, na którym prowadzę swojego fotobloga. Blog4u jest jednym z nielicznych polskich, prywatnych serwisów, który oferuje spore możliwości dla blogerów.

Na pierwszy rzut oka widać inną szatę graficzną. Jak dla mnie o wiele lepsza, bo teraz jest szerzej i więcej widać. Po zalogowaniu się do panelu także jest w miarę przejrzyście i intuicyjnie. Wszystkimi swoimi blogami zarządzamy z jednego panelu administracyjnego. Możemy tworzyć dla nich autorów publicznych i ukrytych (publikować wpisy pod wymyślonymi ksywkami).

Dostępny jest dział powiadomień, gdzie możemy sprawdzać nowe wpisy do księgi, komentarze, kto dodał nas do ulubionych a także nowe wpisy blogów, które dodaliśmy do obserwowanych.

Blog4u posiada pełną edycję podstron i strony głównej. Da się tam wklejać szablony HTML. Można mieć także zapisane kilka szablonów w systemie i zmieniać je kiedy się chce bez ponownej zabawy z kodami.

Serwis oferuje także wiele sposobów promocji swojego bloga a także tworzenie dodatkowych podstron czy uruchomienie statystyk. Bez problemu można także zmienić login bez utraty danych czy wgrać na serwer pliki graficzne (obrazki, zdjęcia).

Samo założenie i prowadzenie blogów jest darmowe.

Jakie są minusy serwisu?

Za dodatkowe funkcje (promocja, podstrony, statystyki itp.) trzeba płacić punktami, które aktywują usługi zwykle na okres miesiąca. Punkty zdobywa się za aktywność (informacja niepotwierdzona) lub kody z SMS Premium (bądź przelew). Kolejna sprawa to belka na blogach. Coś podobnego do tej, którą wprowadzono jakiś czas temu na blog.pl. Belkę można wyłączyć - kosztuje to jednak 100 punktów miesięcznie.
Dla przykładu: 10pkt = 1.22PLN SMS a 120pkt = 10.98PLN SMS - nie jest więc tanio.

Dla mnie osobiście minusem jest także adres. Niestety mojanazwa.blog4u.pl do mnie nie przemawia. mojanazwa.wjo.pl tym bardziej.

Jakie jest wasze zdanie o tej stronie? co uważacie za jej plus a co wam się nie podoba? jesteście użytkownikami tego serwisu (macie bloga)? jak wam się podobają nowe opcje i wygląd?
Ostatni post Odpowiedzi: 14
[Myspot] nowy wygląd
Większości osób Myspot/Mylog kojarzy się z brązowym kolorem, który nie był zbyt piękny.
Od czasów Nowego Myloga, czyli od 21 marca 2009, doszło do całości trochę koloru białego, jednak brąz pozostał.
Kilka tygodni temu nastąpiła kompletna zmiana - Szarości. Ciemny szary, prawdopodobnie nawet mój ukochany szary #222222, jasny szary wpadający w biel i zieleń, soczysta jasna zieleń.

Co wy na to? Lepiej wygląda czy gorzej?

Ja jestem zadowolona. Cholera, bardzo zadowolona.
Straszliwie podoba mi się Panel, mimo niedociągnięć, licznych, takich jak... nieokreślony styl dla linków. Bleh -_-. I to, ze u Przyjaciół Serwisu jest nierówno przy ikonce pakietem, i źle skonstruowany link na stronie głównej do profilu autora polecanego zdjęcia... No ale to takie 'dopieszczanie' już, które robione jest raz na miesiąc, więc nie ma się co przejmować, trzeba tylko czekać do wpuszczenia kolejnych mini-aktualizacji. Forum się nie zmieniło, folog również, chociaż nad tym drugim trwają prace :)
Ostatni post Odpowiedzi: 13
[ownlog, fotolog] rozszerzona lista popularnych blogów
Od dzisiaj użytkownicy i czytelnicy blogów na ownlog.com oraz http://fotolog.pl mogą wzbogacić swoje RSSy o kolejne blogi, ponieważ ranking top20 został zastąpiony listą 100 popularnych blogów na tym serwisie.

Lista pogrupowana jest po 20 linków i ładuje się losowo przy każdym odświeżaniu strony. Można oczywiście przewijać listę do przodu i do tyłu. Rozwiązanie jest efektem dyskusji na forum i prośby użytkowników o zmiany, ponieważ do tej pory na listach top20 przewijały się niezmiennie te same blogi.

W tej chwili każdy ma szanse na to, aby trafić do top100 i zostać zauważonym przez więcej osób ;)

z tego co zauważyłem w pierwszej 40 jest nasza użytkowniczka Inez ze swoim fotoblogiem ;)

jak wam się podoba takie rozwiązanie? chyba lepsze niż poprzednie?
Co tam nowego w świecie blogów i szablonow?
Od dwóch lat w ogole nie interesuje się tym co się w branży dzieje, nawet na swoja osobista strone nie wchodziłam. Cos sie wydarzylo w ciagu tych dwoch lat jak mnie nie bylo? :yay:
Ostatni post Odpowiedzi: 11
Blogfrog.pl - Zamykany
Dziś na mojej skrzynce mailowej pojawił nowy e-mail o treści:

Cytat

Droga Użytkowniczko! Drogi Użytkowniku!

Z przykrością informujemy, że z dniem 25 marca 2010 roku, w najbliższy czwartek, serwis Blogfrog.pl kończy swoją działalność. Od tego dnia nie będą również działały serwisy Blogsport.pl, Biznews.pl, Blogi.edziecko.pl, wiadomosci.gamecorner.pl oraz wszystkie widżety powiązane z tymi serwisami.
Dziękujemy za czas wspólnie spędzony na tych serwisach, za komentarze i uwagi.

Jak myślicie, czy opieranie serwisów na pomyśle rozbudowanych rankingów jest rzeczywiście stratą czasu, czy to kwestia "fali" zainteresowania?
Korzystaliście z tego serwisu w ogóle? Czy to dotkliwa strata dla blogerów?
Lista serwisów blogowych
Przedstawiam Wam prawdopodobnie największą w internecie listę serwisów umożliwiających założenie własnego bloga. Większość z nich jest darmowa, są tam zarówno strony polskie jak i zagraniczne (oczywiście anglojęzyczne, ale znajdą się też pojedyncze przypadki po hiszpańsku, francusku, holendersku, a nawet... irańsku)

http://del.icio.us/elukem/blogserwisy/

Staram się w miarę możliwości uaktualniać tę listę, obecnie liczy ponad 100 odnośników. Pierwotnie miałem nieco inne plany w stosunku do niej, jednak życie i dotkliwy brak wolnego czasu i chęci skutecznie je zweryfikował.

Jeśli zatem komuś się przyda, to fajnie.
Ostatni post Odpowiedzi: 37
[Anglopolish] blogowanie o Polsce w innym języku
Szukelm inspiracji do swojego bloga i najpierw przypomnialem sobie o rosyjskim blogu englishrussia.com promujacy ten kraj, a potem trafilem na polski odpowiednik AngloPolish.
Poniewaz od dluzszego czasu co jakis czas zagladam na EnglisRussia, to spodobala mi sie nasza rodzima wersja tego bloga. Choc jak narazie widzę, ze dopiero wystartowala i, ze brak jej troche takich ciekawostek i humoru jak w rosyjskim odpowiedniku.

Co sadzicie o takim sposobie promowania naszego kraju? Mnie to troche wkurza, ze tępi amerykanie nie wiedza nawet o naszym istnieniu, a Niemcy i reszta europy uwazaja nas za zlodziei. No i w ogole, to chyba malo kto w swieciei sie dobrze orientuje na temat naszej Polski. Dlatego wlasnie mi podobaja sie tego typu inicjatywy.
Odpowiedzi: 0
Poszukuję kontaktu z Magdą z madzik.pl
Witajcie Kochani,

potrzebuje skontaktować się z Magdą z madzik.pl. Proszę o PW.

Pozdrawiam i przepraszam
Ostatni post Odpowiedzi: 6
Prasa to nie blog, blogi to ?
Ponad dwa lata temu rozmawialiśmy o chęci wprowadzenia przez większych w tym państwie przymusu rejestracji blogów i stron. Ostatnie doniesienia np. ze stron TVNu uspokajają, ponieważ blogi nie zostały uznane za prasę i nie będą wymagały rejestracji.

=> http://www.tvn24.pl/0,162...,wiadomosc.html

Możliwość rejestracji zyskają dzienniki i czasopisma w formie elektronicznej. Terminu "blog" - chociaż dodano takie pojęcie wraz z "strona internetowa prywatnego użytkownika" - nie zdefiniowano. Autor artykułu sugeruje, że sami będziemy domyślać się, w którym miejscu jest granica pomiędzy blogiem a dziennikiem.

Oprócz komentarzy do art. sugeruję małe pytanie do dyskusji: gdzie według was leży ta granica ?
[Blogi] Śmieszne blogi
Jak w temacie. Podawajcie adresy i/lub grafiki śmiesznych blogów.

Ja już dawałem ostatnio śmieszny blog, ale podam adres jeszcze raz gumy-kulki.blog.onet.pl .
A tutaj nagłówek bloga:
http://img267.imageshack....58/sweetss3.png
[bot] ownlog / fotolog - powiadomienia o komentarzach
Po długiej przerwie http://ownlog.com oraz http://fotoblog.pl wznawia powiadomienia na GG. W tej chwili używany jest bot zaakceptowany przez Gadu-Gadu, na początek dostaniemy tylko powiadomienia o nowych komentarzach na naszym blogu i fotoblogu. W przyszłości funkcje bota mają być rozwijane.

Jest to wersja beta, ale powiadomienia już działają.

co należy zrobić ?

logujemy się do panelu => przechodzimy do edycji => w panelu po lewej stronie wybieramy "Profil" => wpisujemy nasz numer gg w pole "GG:" => oznaczamy "Powiadamianie na gg: *" na "włączone" => zapisujemy zmiany.

Następnie logujemy się na nasze gg i dodajemy do listy numer: 2141762. Po dodaniu do listy powinniśmy widzieć opis bota "ownlog.com / fotolog.pl". Aktywacja naszego numeru i powiadomień odbywa się po wysłaniu na numer bota wiadomości: hello

Jeżeli wykonamy wszystko poprawnie powinniśmy otrzymać od bota wiadomość zwrotną:

Cytat

Twój numer 2538152 został potwierdzony. Możesz już otrzymywać dane o komentarzach ;)

powiadomienie o komentarzu wygląda tak:

Cytat

Otrzymałeś komentarz we wpisie z dnia: 05.09.2009.
Aby przeczytać komentarz kliknij na poniższy link:
http://htsz.fotolog.pl/1916612,komentarze.html
Ostatni post Odpowiedzi: 2
o tym dlaczego htsz ma dużo blogów
Htsz, masz chyba bloga na każdym serwisie blogowym. ; o
Ostatni post Odpowiedzi: 13
jaki serwis na fotobloga z komórki?
witam Was pięknie:)

chciałbym żebyście doradzili mi jakiś serwis który umożliwiałby dodawanie notek wraz ze zdjęciami bezpośrednio z telefonu. czyli chyba najlepiej przez mmsa albo maila i skłaniałbym się raczej do maila. na razie znalazłem tylko mobloga (fajnie zrobiony ale powiązany z firmą której po prostu nie lubię) no i bloggera. Może znacie jeszcze jakieś "mobilne" serwisy? potrzebuję wygodnie dodawać notki z telefonu bo chciałbym pisać z dwumiesięcznego rejsu i Bieszczad.

pomożecie?:)
Co się dzieje z Mylogiem ?
Ciekawi mnie co się dzieje z mylogiem, tym super serwisem, który wychwalali ludzie uważający, ze zazdroszczę budują stronę mylog.pocałuj... ;) ?

Z tego co zauważyłem, newsów nie ma tam od stycznia, w marcu pojawiła się tylko informacja, ze są w internecie już 4 rok. Gdzieś zasłyszałem, że powstaje jakaś nowa wersja... ile w tym prawdy ? bo jak na razie to mylog jakby podupadał.

Słyszałem, ze przez kilka dni nie można się było zalogować do panelu.

Reklamy, których nie miało być są nadal i to coraz większe, statyczne plus ruchome kwadraty, które trzeba zamykać bo się nie da nic przeczytać, a ich zamkniecie czasem jest niemożliwe.. wchodząc na te blogi czuje sie jak na onecie :P tam też na górze zawsze takie duże bannery są.

alternatywna domena slowa.pl to już w ogóle porażka...

Ktoś także informował mnie, że wykupione reklamy sie nie wyświetlają, prawda to ?

forum myloga nie działa już z rok, jeżeli nie dłużej, więc nie ma gdzie za bardzo zasięgnąć konkretnych informacji co się tam dzieje :>

[ Komentarz dodany przez: Htsz: 2016-11-20, 23:18 ]
zobacz również wątek z 2016 roku => dlaczego myspot / mylog nie działa?
Ostatni post Odpowiedzi: 182
[blogbox] Cudze chwalicie....
Cześć wszystkim!

Szukam ciekawych fotoblogów i nie tylko. Może znacie jakieś? Ostatnio natknęłam sie na super bloga http://www.blogbox.com.pl...st/sniezka-zima .

Niesamowite zdjęcia Polskich miejsc, aż chce się tam być... Polskie góry są najlepsze ;) Swoją drogą dosyć sporo fajnych fotoblogów znajdziecie na www.blogbox.com.pl . Ja dopiero się zabieram do stworzenia własnego :) Trochę sie obawiam tych wszystkich technicznych kwestii :kwasny:

Pozdrawiam!
Ostatni post Odpowiedzi: 3
[blogi] hasło na archiwum?
Niedawno zrobiłem porządek ze starym archiwum bloga (czyt. usunąłem je). Przy okazji przypomniało mi się coś.

Zastanawia mnie od lat pewna kwestia. Mianowicie zabezpieczanie archiwum hasłem. Praktyka jak dla mnie cokolwiek dziwna, bo skoro regularne wpisy na blogu ukazują się publicznie, to dlaczego za jakiś czas są zabezpieczane?

Do tego z lekka niewygodna, bo jak ktoś trafi na stronę archiwum z Google, to zostanie (nie)mile zaskoczony prośbą o hasło.

I nieskuteczna, bo zahasłowanie archiwum, nawet z htaccess (tak Amira, Twoje też ;) ) można skutecznie obejść za pomocą Google (poleceniem "site:adres bloga").

W każdym razie musi być jakiś powód, dla którego wiele osób tak właśnie robi. Zatem krótkie pytanie: dlaczego akurat archiwum, a nie cały blog?
Ostatni post Odpowiedzi: 21
Blog Day 2008
Blog Day (Dzień Bloga) to jeden dzień w roku, kiedy blogerzy polecają sobie nawzajem nowe, nieznane dotąd blogi. Przypada zawsze 31 sierpnia, a w tym roku będzie obchodzony po raz czwarty.

Aby wziąć w nim udział, należy znaleźć 5 blogów, które wydają się nam interesujące (oraz powiadomić o tym wybrańców), krótko je opisać i podlinkować w treści stronę akcji.

Oprócz zachęcenia Was do wzięcia udziału w akcji, chciałbym napisać coś jeszcze...

"Obchodziłem" ten dzień już dwa razy, jednak w tym roku cierpię na niedobór kandydatów do opisania. Dlatego zwracam się do Was, drodzy forumowicze - jeżeli prowadzicie blogi i chcecie, abym to Was opisał - napiszcie do mnie na PW. Podajcie adres bloga oraz krótki opis. Najciekawsze propozycje znajdą się 31 sierpnia na moim blogu.

Proszę się nie krępować i nie myśleć "eee, i tak mnie nie wybierze". :)
Ostatni post Odpowiedzi: 1
Śmieszne nazwy blogów
Czy spotkaliście się kiedyś ze śmiesznymi, zabawnymi nazwami blogów? Ten temat nie ma na celu obrażania poszczególnych osób. :)

Podam kilka.

http://kacik-troskliwych-misioof.blog.pl/
http://robietogowienkodla-was.blog.pl/
1 - 2 ... 85 - 86 - 87 ... 181 - 182