Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Forum Blogowe :: Strona Główna
Blogosfera  »  Ogólnie o blogach
Narzędzia - Sprawdzamy naszego bloga pod kątem SEO
Sprawdź SEO swojej strony:
seoptimer.com - pozwala sprawdzić jak wygląda nasza strona pod kątem SEO. Bardzo przydatne narzędzie. Zielony ptaszek pokazuje nam co jest dobrze, czerwony krzyżyk co należy poprawić.

woorank.com - bardziej obszerna wersja seoptimer.com jednakże sprawdzić naszą stronę możemy na niej tylko 1 raz na tydzień (jeśli chce się częściej trzeba wykupić konto premium.) Przedstawia w sposób punktowy jak się ma nasza strona. Dodatkowo pokazuje nam - media społecznościowe, naszą stronę w wersji mobilnej, ilość zaindeksowanych stron, Backlinki, wiek domeny itp.

W sieci jest bardzo dużo takich narzędzi ale większość z nich pokazuje dane z kosmosu. Tym można zaufać. W te inne jeśli napotkamy w sieci też warto wklepać naszą domenę. Nie wszystkie, ale cześć zamieni się w backlink'a czego oczywiście chcemy :)

Gdy się już pozycjonujemy i ogarnęliśmy większość błędów, które wykazują powyższe narzędzia warto jest monitorować pozycję naszej strony na frazy, na które się pozycjonujemy. Ja do tego używam narzędzia webpozycja.pl. Konto darmowe pozwala nam monitorować min. 5 fraz dla naszej domeny. Miło się patrzy kiedy widzimy że nasza pozycja w wynikach organicznych google rośnie.

Moja życiówka to z 58 pozycji na 4 :D
Oczywiście na wszystko potrzeba czasu
Ostatni post Odpowiedzi: 15
Quo Vadis Blog?
Trzy lata temu Artur dodał temat (z artykułem) pisząc, że popularność blogów spadnie w połowie 2007 roku => http://forum.blogowicz.in...roku-vt1086.htm

Jak dobrze widać tak się nie stało i blogi mają się świetnie do dzisiaj. Zastanawia mnie jednak, w którą stronę ewoluują. Czy według was blogi przyszłości to będą głównie mikroblogi typu śledzik czy blip? mikroblog mimo, że dostarcza szybkiej informacji to jest ona jednak bardzo krótka, blogi sprzyjają rozwinięciu tematu. Wspominaliśmy też o rejestracji blogów, Może przyszłość sprawi, że blogerzy zaczną się częściej rejestrować (bo będzie im to na rękę) i będą alternatywą dla gazet? a może przekształcą się w coś całkiem innego?
Ostatni post Odpowiedzi: 11
Czy wolno wykorzystywać zdjęcia z sieci na blogu?
Witam. Nurtuje mnie od pewnego czasu jedna bardzo istotna kwestia. Czy można wykorzystywać zdjęcia z sieci na własnym blogu w celach zarobkowych? Mam tu na myśli np. fotki z grafiki google. Od pewnego czasu prowadzę bloga, mam około 100 odwiedzin dziennie i gdy wysyłam zgłoszenia do Ad Sense to ciągle zostaje ono odrzucane. Ktoś może znać powód? Proszę o pomoc. Niech ktoś kompetentny się wypowie. Dziękuję z góry
Ostatni post Odpowiedzi: 1
czyzby Eblog.pl sie staczał ku końcowi :> ?
Po tym jak odsprzedano eblog.pl grupie telestar nastąpił według mnie pierwszy dzień końca tej strony. Wprawdzie nigdy nie byłem przekonany do ebloga, miał jakieś dziwne zmienne :D potem dodano te wszystkie usprawnienia, które spowodowały, że stał się nieco bardziej atrakcyjnym dla wymagających blogerów.
Przyczyniłem sie tam nawet do powstania Xsa do chowania reklamy żeby nie przeszkadzała :P

Co z tego jak nowy właściciel nie umiał wykorzystać potencjału serwisu i go powoli katuje, przez co strona dąży ku upadkowi.
Z tego co wiem z dość pewnego źródła, strona gubi ruch w rekordowym tempie, no co tu się dziwić jak obsługa na urlopie, a przynajmniej tak to wygląda jakby tego nikt nie pilnował.

Forum ebloga to już nie ma, a administracja niewiele sobie z tego robi, na indexie ebloga są wstawione ostatnie posty z forum, a są nimi reklamy zostawiane przez roboty internetowe ;)

ciekawią mnie opinie obecnych użytkowników tej strony ? jak z jakością działania serwisu i jego elementów ? czy wszystko gra, słyszałem, że już parę razy po kilka dni strona nie działała....
Ostatni post Odpowiedzi: 31
Aliasy - czy warto je zastosować, może ktoś używa?
Zainteresowało mnie zastosowanie na blogu aliasy. Krótszy adres url. Brak reklam. Więc czy mają jakieś skutki uboczne? Mają wpływ na pozycjonowanie? Dodam, że chodzi mi tylko o uzyskanie krótszego adresu.
Ostatni post Odpowiedzi: 2
Narzędzia - Sprawdzamy szybkość naszego bloga
Pewnie wielu z was zna te narzędzia, ale mogę się założyć, że są ludzie, którzy ich jeszcze nie używali ;)

Sprawdź szybkość ładowania swojej strony:
gtmetrix.com - analizuje naszą stronę pod kątem szybkości ładowania dzieląc wszystkie jej fragmenty w segmenty. Osobno html, java, obrazki itp.

Wtyczka do Google Chrome PageSpeed - J.w. z tym że pokazuje część fragmentów przed i po optymalizacji. Można spokojnie skopiować zoptymalizowane fragmenty i je sobie podmienić. Oczywiście pamiętamy o kopii zapasowej w razie czego.

tools.pingdom.com - j.w. ja z niej dodatkowo korzystam żeby sprawdzić czy moja strona się przypadkiem tylko mi nie ładuje czy serwer zaliczył zgon -> zakładka PING

Walidacja:
validator.w3.org - sprawdza naszą stronę pod kątem błedów html i css. Czysty kod też ma wpływ na szybkość strony - znikomy, ale mają. Mam na tym punkcie hoopla, ale reklamy z sieci afilacyjnych i tak zawsze mi wszystko psują :/

Jak będziecie robić sobie testy proponuje na ten moment powyłączać reklamy, które wrzucacie z affilacji za pomocą różnych skryptów. Cały czas mieć ich nie będziecie, a obniżają wyniki szybkości.
Blog day 31.08.2012
Lepiej późno niż wcale :D Kto pamiętał, że dzisiaj jest dzień bloga i opublikował u siebie wpis z tej okazji?

Jeżeli ktoś nie wie o co chodzi to wyjaśniam, że 31 sierpnia każdego roku mamy dzień bloga, podczas którego dodajemy u siebie notkę polecającą 5 cudzych blogów (wartych według nas uwagi) - najlepiej niezwiązanych z tematyką waszego bloga. Blogi krótko opisujemy (co na nich jest i dlaczego je wybraliśmy), podajemy także ich adresy. Zapraszamy również 5 znajomych do zabawy. W ten sposób czytelnicy naszych blogów będą mogli trafić na nowe, ciekawe treści w internecie.

Dajcie znać jak podoba wam się ten pomysł, czy uczestniczycie w tej akcji a jeżeli tak to podajcie linki do swoich wpisów o Blog Day.
Ostatni post Odpowiedzi: 6
Co robicie kiedy wam się wszystkiego odechciewa?
Mam na myśli to "wszystko" związane z blogiem. Czy to tylko ja jestem takim wiecznie narzekającym i utyskującym żałośnikiem, czy wam też się zdarza mieć dość tego pisania?
Bo nikt nie komentuje - albo bo komentuje tylko głupio, bo wejścia spadają - albo rosną z niewiadomych przyczyn.
Zdarza wam się pisać, chociaż nikt was do tego nie zmusza a sami nie macie na to ochoty?
Ostatni post Odpowiedzi: 8
Onet łączy wszystkie swoje platformy blogowe w jedną
Blogerzy starej platformy blog.pl dostają maile o zmianach. Komunikat ten zawiera jeszcze jedną ważną informację:

blog.pl napisał/a:

Aktualizacja starego systemu blog.pl to tylko jedna z dużych zmian, jakie zajdą w blogosferze Onetu. Rezygnujemy ze starych systemów i tworzymy jedną wspólną platformę. Chcemy skupić się na dostarczaniu Wam - naszym blogerom - najlepszej usługi i wierzymy, że to rozwiązanie jest korzystne dla Was i polubicie blogowanie na nowej platformie.

Oddajemy w Wasze ręce nowe szablony, wtyczki i funkcje, pozwalające na łatwe, przyjemne
i bezproblemowe prowadzenie bloga.

W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt na adres blog@blog.pl
Więcej informacji znajdziecie na blogu nowy.blog.pl
Wygląda na to, że potwierdzone zostały wcześniejsze doniesienia o Onetblogu i Onet zepnie swoje trzy platformy w jedną - na silniku Wordpress.

Na stronie głównej blog.onet.pl dostępny jest przycisk tworzenia nowego bloga, ale przekierowuje na blog.pl, to samo przy próbie utworzenia nowego bloga z poziomu panelu zarządzania dotychczasowym.

Przed użytkownikami zatem wielka rewolucja. Doczekali się wielkich zmian po tylu latach, ale czy tego oczekiwali? czy Onetblogerom spodoba się nowy system i czy się w nim odnajdą? Czy jest tu ktoś kto miał bloga na Onecie i z ciekawości zaczął testować nową platformę?

Ciekawe czy nowe Blogi Onetu przeszkodzą Bloggerowi, w przejmowaniu rynku blogowego w Polsce?

Odpowiedzi: 0
specyficzny język bloga...
mam wazne pytanie. swojego bloga prowadze w jezyku angielskim, nie dla lansu by pokazac ze umiem sie poslugiwac tym jezykiem ale dlatego ze w przyszlosci chcialabym trafiac do wiekszej ilosci odbiorcow i nie ograniczac sie tylko do polskich czytelnikow bo z doswiadczenia wiem ze moj styl ubioru ktory prezentuje na blogu nie zawsze jest akceptowany w realiach polskiej ulicy. postawilam na "slangowy" typ pisania postow... uzywam slow takich jak gonna wanna czesto skracam wyrazy np. zamiast dont pisze dnt albo why - y. komunikujac sie codziennie ze znajomymi z zagranicy przyzwyczaialm sie do takiego typu pisania i wiem ze jest on powszechnie uzywany. i tu nasuwa sie pytanie... czy to dobry pomysl na pisanie bloga w taki sposob? wielu moich znajomym podoba sie sposob w jaki pisze, mowia ze zdecydowanie obrazuje moja obsesje anglia i trafia do ludzi bo gornolotne slowa nie tyle by odstraszaly ale bylyby niezrozumiane dla wielu uzytkownikow. z drugiej strony boje sie opini ze pisze niedbale choc tak naprawde jest to zamierzona kreacja. chce by moj blog przedstawial pomysly na codzinne stroje w zwiazku z tym uwazam ze uzycie codzinnego jezyka zamiast literackich wywodow komponuje sie z calym zamyslem. poza tym nie spotkalam sie podobym style pisania na innych blogach wiec w pewnym sensie dodaje to mojej stronce unikatowosci. jakie jest wasze zdanie? czekam na szczerze opinie
Ostatni post Odpowiedzi: 12
blog o blogach co o tym myślicie
Siemka tak się zastanawiałem czy da sie zrobić bloga o blogach. Chodzi mi o to że by się nawiązywało współprace z innymi blogami i opisywało sie go jakie są jego zalety jakie wady czy warto na nigo zaglądac jaka częstotliwośc postów na nim jest itp. Czy coś takiego ma racje bytów ? czy taki blog nie bedzie działał dłużej niz 2 tyg nie chodzi o chęci autora ale o tą współprace. czy takie cos jest wgl możliwe. taka siec blogów i for na jednym blogu :) z góry dzięki za pomoc :)
----------------------------------------------------------------
jeśli zły dział to prosze o przeniesienie.
Narzędzie przeciwko gramatycznym fundamentalistom.

Cytat

Instalacja Correct.li na swojej stronie, ogranicza się do wklejenia odpowiedniego kodu w sekcji body. Wówczas każdy kto zaznaczy wybrany fragment tekstu z błędem (maks 50 znaków) zobaczy pływającą ramkę, w której będzie mógł zasugerować poprawną formę. Po przesłaniu sugestia pojawia się w panelu kontrolnym Correct.li, a autor artykułu może się do niej ustosunkować, wprowadzając odpowiednią poprawkę.
:| warto ?

o narzędziu

strona narzędzia

PS
jak znaleźć swój kod API
Nazwy firm/restauracji i ich strony internetowe w blogach.
Witam, jestem zupełnie nowy w świecie blogów dlatego to pytanie może być dość banalne dla większości z was, nie mogąc jednak uzyskać jednakowej odpowiedzi w necie pytam i tutaj mając nadzieje, ze ktoś mi w końcu podpowie.

Chcę założyć bloga tematycznego poświęconego pizzeriom/restauracjom w moim rodzimym mieście, problem polega na tym, że nie wiem czy dozwolone jest umieszczanie w blogu ich nazw oraz stron internetowych aby czytelnicy mogli się dowiedzieć więcej o tych instytucjach i poznać moją subiektywną opinię na ich temat.
Coś takiego jest możliwe czy wymagana jest jakaś zgoda właścicieli na publikowanie ich nazw?
Ostatni post Odpowiedzi: 5
Publikacja zdjęć na blogu a naruszanie praw autorskich
Witam
Na swoim blogu wstawiam dużo zdjęć które nie są moją własnością tzw inspiracje.
Wiem że powinno się pod każdym zdjęciem pisać źródło ale to jest czasem naprawdę męczące przy publikacji 30 zdjęć gdzie każde jest z innej strony. Czasem jak przy przeglądaniu znajdę coś ciekawego to zapisuje to na dysk. Po jakimś czasie naprawdę nie wiem z jakiego źródła pochodzi obrazek.
Wiele z nich np z napisami motywującymi mają na dole napisany adres bloga osoby która ten obrazek przerobiła.
Na swoim blogu pisze źródła tylko niektórych obrazków, jak coś jest własnością konkretnego bloggera (fotka zrobiona przez niego) albo np jak korzystam ze strony jakieś firmy produkującej żywność i wklejam zdjęcie jakiegoś artykułu spożywczego.

Moim zdaniem nie ma sensu pisać w źródle adres kimono.pl przy publikowaniu zdjęć znalezionych na tej stronie pochodzących z Vogue bo wiem że kimono nie jest właścicielem tych zdjęć tylko pochodzą one z tego czasopisma. A takie portale już w ogóle nie piszą źródeł.

Mogę podać również przykład blog Julii Maffashion - jestem jego stałą czytelniczką prawie od początku istnienia. Od 2 lat wkleja serię obrazków Mix Inspirations http://madamejulietta.blo...ons-140512.html
Nigdy nie podała żadnego źródła i pewnie nigdy nikt ją o nic nie oskarżył bo jej mixy nadal są na blogu.

To może zadam pytanie: jak to jest z publikacją takich obrazków? czy mogę mieć jakieś problemu w przypadku nie podawania źródeł?

Przepraszam za mój "styl pisania" postów ! wiem ze to może być trochę chaotyczny - mój umysł jest ścisły studiuję inżynierię i zawsze miałam problem z pisaniem :) a dzisiaj po wczorajszych juwenaliach to już w ogóle :)
pl.Manifo.com - opinie
Witam,

chcę założyć bloga jednak kompletnie nie znam się na programowaniu i tego typu rzeczach.
Trafiłem na portal pod tytułem manifo.pl gdzie tworzy się w bloga w kreatorze.
Zna ktoś ten portal,jakie są o nim opinie,warto wykupić abonament roczny?

Pozdrawiam
Który serwis blogowy oferuje najwięcej możliwości ?
Chciałbym założyć sobie bloga, jestem laikiem. Widziałem, że na blogu można umieszczać zdjęcia, muzykę, filmiki. I tu pierwsze moje pytanie: Czy jest jakieś ograniczenie co do pojemności na blogach? Jeśli tak, to który serwis blogowy oferuje największą pojemność?
I drugie pytanie: Który serwis blogowy oferuje najwięcej możliwości przy tworzeniu bloga? Innymi słowy chciałbym mieć blog z dużą ilością różnych bajerów.
I jeszcze jedno: czy po długim nie użytkowaniu bloga jest on usuwany przez administratora?
Ostatni post Odpowiedzi: 15
Najdziwniejsze tematycznie blogi?
Jakie są najbardziej nietypowe\najdziwniejsze\najbardziej oryginalne tematycznie blogi jakie znacie?
Na czym polega ich nadzwyczajność?
Czy taki blogi skazane są na dryfowanie w cyberprzestrzeni, czy może jednak mają szansę osiąść przy stałej publiczności?
Ostatni post Odpowiedzi: 6
Nowości w serwisie mylog.pl
Może kogoś zainteresuje:

Cytat

Tym razem uaktualniliśmy i rozbudowaliśmy stronę główną mylog.pl
Ale zaczniemy od tego że wreszcie mamy STATYSTYKI wink - zapraszam wszystkich z pakietem VIP do zaglądania i ich komentowania smile
Drugą dużą nowością jest Katalog blogów. Wszystkich zapraszam do dodawania swoich blogów - możecie wybrać do 3 kategorii. Robicie to w panelu bloga->opcje->ustawienia bloga
I nie można zapominać o wyszukiwarce blogów - po tagach, nazwie i loginie.

A nowości na stronie głównej to przede wszystkim:
- popularne blogi - czyli blogi które wiele osób dodało do ulubionych
- popularne notki - tutaj skomplikowana matematyka tongue - są to notki napisane w ostatnich 7 dniach. Liczone są wg ilości komentarzy - ale tylko gości i tylko liczony jest pierwszy komentarz tak by uniknąć wymiany komentarzy wink
- Popularne tagi - nie wiem czy muszę tłumaczyć wink - nie wyświetlamy wszystkich bo niektórzy naprawdę tam śmiecą. Pojawiają się tylko tagi które pojawiają się w przynajmniej kilku blogach.
- Promowane blogi - są to blogi z wykupionym pakietem VIP. Blogi się losują.

Poza tym
- na stronie 404 nie ma takiej strony wyświetlają się promowane blogi i reklamy vip - by ich skuteczność była jeszcze większa

Tutaj temat:
http://forum.myspot.pl/viewtopic.php?id=1145
Odpowiedzi: 0
Blog z możliwością selektywnego blokowania wpisów.
Witam.
Możecie mi polecić jakiegoś bloga, który obsługiwał by selektywne blokowanie wybranych wpisów dla osób nie zarejestrowanych? Chciał bym, aby sam blog był dostępny publicznie, ale abym miał jednocześnie możliwość blokowania do publicznego wglądu wybranych wpisów. A może taka możliwość jest na Googlowym Blogerze?
Serwis blogowy, na którym nie usuwają bloga za nieobecność
tak jak w temacie chcę założyć blog jednak boje się że moja praca na nim pójdzie na marne ponieważ go usuną po jakimś czasie nie aktywności. Jestem człowiekiem, któremu może się znudzić pisanie na blogu i następny na nim wpis może być wpisany nawet po roku od ostatniego. Dla tego szukam strony z blogami w których nie usuną mi bloga z powodu nieobecności i najlepiej żeby ta strona była darmowa
Ostatni post Odpowiedzi: 5
Jakaś zagraniczna strona jak wrzuta.pl?
Czy znacie jakiś zagraniczny serwis, który jak wrzuta.pl umożliwia wrzucenie (tylko do odsłuchu) swoich mp3, a potem dodanie do posta na blogu kodu odtwarzacza, którego rozmiar można dopasować, by czytelnicy bloga mogli sobie posłuchać jakąś piosenkę?
co z ortografią na blogach???
To, że na forach roi się od błędów jest poniekąd wpisane w ideę forów (przynajmniej można to zrozumieć, bo pisze sie szybko i czesto nie czyta przed wysłaniem). Ale, że na blogach jest ten sam problem, to mnie już zadziwia (pomijam te, których autorzy celowo nie liczą się z ortografia, bo to taka ekspresja językowa). Błagam piszących - sprawdzajcie wpisy na swoich blogach zanim je opublikujecie, bo potem aż się smutno robi człowiekowi jak to czyta. Proponuję też, by zachęcić autorów do większej dbałości o język, żeby niżej wpisywać najbardziej żenujące błędy pojawiające się na blogach. Może poskutkuje :)
pozdrawiam

[ Komentarz dodany przez: Htsz: 23-01-2013, 23:53 ]
kontynuacja tego wątku odbywa się tutaj => Ortografia na blogach
Ostatni post Odpowiedzi: 102
Wymierające szablonownie i strony z dodatkami na bloga
Czyżby Światek szablonowy wymierał? a może się zmienia i popularne do tej pory zostały wyparte przez inne a ja nie jestem na bieżąco? Z tego co widzę śmiercią naturalną umiera (albo już umarło) Inventive, niemiecka strona the vision layouts zawiera tylko informację o zamknięciu "the vision is over. really." i nie mozna z niej pobierać prac. Krystian z Dodatki.net też już od bardzo dawna nie aktualizuje swojej strony.

Z blogowiczem wcale nie jest lepiej, trochę nas mało i aktualizacje mamy za rzadko, strona z dodatkami już ponad rok czeka na aktualizację - nikt się jednak do pomocy nie zgłasza. Wygląda jakby ludzie odwiedzający strony wcale się nie interesowali niczym poza ewentualnym wygenerowaniem kodu - jak ten nie działa to szukają dalej...

Jest tego więcej? które znane szablonownie i strony z dodatkami zniknęły z sieci w ostatnim roku? Jak myślicie czym to jest spowodowane? Ludzie przestają mieć czas? Może chcieli być popularni, ale się okazało, że to nie takie proste? Może uznali, że są już za starzy na takie rzeczy? a może to wina spadku zainteresowania blogami a co za tym idzie także poszukiwaczy szablonów jest mniej?

Jak odwiedzacie jakąś stronę, z której korzystaliście i widzicie taką sytuację jak "opuszczona" czy "zamknięta" to próbujecie znaleźć informację lub dotrzeć do autorów i sprawdzić co było powodem czy olewacie to i zamykacie witrynę?

Mając stronę tego typu wolelibyście ją opuścić, skasować a może komuś przekazać lub połączyć siły i w ten sposób poświęcając mniej czasu nadal prowadzić?
Ostatni post Odpowiedzi: 27
MyBlogLog
Co sądzicie o serwisie MyBlogLog? Jest to serwis społecznościowy zreszający Bloggerów z całego świata.

Strona
Ostatni post Odpowiedzi: 18
Xanga.com - opinie
Co sądzicie o tym serwisie blogowym?
Ostatni post Odpowiedzi: 3
Czy jest sens dalej pisać tego bloga ?
czekoladowa-rozkosz.blog.onet.pl

pisać dalej tego bloga ?

Tak mało osób komentuje...

Co mogę w nim zmienić ?

Założyć nowego ?
[opinie] Serwis blogowy aedu.pl
Witam !

To mój pierwszy post więc chciałbym się przywitać ze wszystkimi - cześć ! :) .

Ostatnio szukam miejsca w którym mógłbym sobie założyć bloga.
Szukałem czegoś trochę bardziej niszowego niż znane mass blogi (onet/google itp)

Ostatnio natknąłem się w internecie (poprzez forum akademickie mojej grupy) na serwis aedu.pl. Ma ktoś tam może bloga ? Jakie wrażenia ? Generalnie wygląda nieźle, ale chciałbym znaleźć pewne miejsce bloga, więc pytam Was o zdanie.

Z góry dzięki za odpowiedź
Krzysiek
Ostatni post Odpowiedzi: 9
Jaki serwis najlepszy dla bloga
YO!
Ja ma pytanie takie: Jaki serwis jest najlepszy do założenia na nim bloga?
narazie mam w onecie.

----------------------------------------

ten temat może być już nieaktualny, zapraszamy do nowego wątku: jaki serwis najlepszy na bloga? - czyli gdzie założyć bloga / na jakiej stronie?
Ostatni post Odpowiedzi: 44
Nowy, lepszy Mylog.pl ?
Dzisiaj moim oczom ukazał się taki oto obrazek jaki można oglądnąć w załączniku. Właściciele zapowiadają nam nowego i lepszego myloga prosząc o chwile cierpliwości (ciekawe jak wiele osób ją jeszcze ma :P ). Napisane jest także, że wrócą bez kolejnych przerw...

Czyżby sen o nowym mylogu na prawdę się spełniał ;> ? ktoś wie coś więcej niż to, że nowy wygląd się zapowiada (patrząc po tych dziwnych obrazkach otaczających komunikat) ? wygląda na to, że kolorystyka nadal będzie brązowa ;)

dodatkowo pod komunikatem zaobserwować można link "społeczność", który prowadzi do domeny http://myspot.pl/ , na której znajduje się ten sam szablon strony w budowie ;)
Ostatni post Odpowiedzi: 65
z życia Szablonowego Moderatora
spotykam się z takimi bzdurami, że chętnie podzielę się nimi z Wami, co by może poprawić Wam humor.

Szablony do moderacji:

Wyświetla mi się białe tło jedynie, zaglądam w kod, żeby zobaczyć czy to moja przeglądarka, czy jednak nie...
Źródło strony

Kod

<kod><zielone>

dobra, jadę dalej...
Źródło strony

Kod

xz

Źródło strony

Kod

To jest nasz szablon!!!

Źródło strony

Kod